Other languages with Google Translate

Världens fest

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Världens fest

2019 är det givetvis dags att träffas igen och komma samman kring vad det innebär att vara en världsvid kyrka. Formerna för detta är under planering men räkna med att vi ses!

Redan i år har man möjlighet att komma till en gemensam inspirationsdag om Svenska Kyrkans internationella arbete. Den 7 sep träffas vi i Uppsala på temat Göra skillnad! Du får lära dig mer om vårt humanitära arbete, höra om senaste nytt, samtala med andra engagerade för det internationella arbetet och få med dig en mängd nya verktyg för insamling. Vi utlovar intressanta seminarier och spännande samtal. Läs mer inspirationsdagen och anmäl dig!

Världens fest 2017

Vilken fest det blev! 160 000 kronor till Svenska kyrkans internationella arbete, fullsatta seminarier och över 15 000 gudstjänstbesök! Tack alla ni som som varit med och gjort Världens fest till en manifestation av allas vår möjlighet att påverka utvecklingen i vår värld! Här kan du se bilder, pressklipp och webbsändningar från festen.

Under Världens fest gör vi en insamling till Svenska kyrkans internationella arbete. Pengarna går till insatser i Östra Afrika där över 20 miljoner människor är drabbade av en pågående hungerkatastrof.

Stöd människors kamp mot svält i Afrika

Allt om världens fest!

Vi har tagit fram en 36-sidig tidning till Världens fest med det kompletta programmet, presentation av medverkande, karta och fördjupande information om Svenska kyrkans internationella arbete. Du kan läsa den online här åvan eller ladda ner den på länken här under.

Ladda ner som PDF här!