Other languages with Google Translate

Världens fest

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Världens fest

Boka in ACT Svenska kyrkan första nationella event, den 7- 8 september i Uppsala. Kom och träffa andra engagerade, dela erfarenheter, fördjupas, inspireras kring vad det innebär att vara en världsvid kyrka.

Göra skillnad 2019 – att vara kyrka är vår styrka!

Målet är att vi ska bli 1000 engagerade och intresserade både från Sverige och resten av världen, som ses för att dela erfarenheter, fördjupa oss och inspireras.  Än kan du inte anmäla dig. Men boka in datumet i kalendern och hjälp till att sprida arrangemanget de sammanhang där du finns. Både bland unga, gamla och nya som vill engagera sig i Svenska kyrkans internationella arbete.

Världens fest 2017

Vilken fest det blev! 160 000 kronor till Svenska kyrkans internationella arbete, fullsatta seminarier och över 15 000 gudstjänstbesök! Tack alla ni som som varit med och gjort Världens fest till en manifestation av allas vår möjlighet att påverka utvecklingen i vår värld! Här kan du se bilder, pressklipp och webbsändningar från festen.

Under Världens fest gör vi en insamling till Svenska kyrkans internationella arbete. Pengarna går till insatser i Östra Afrika där över 20 miljoner människor är drabbade av en pågående hungerkatastrof.

Stöd människors kamp mot svält i Afrika

Allt om världens fest!

Vi har tagit fram en 36-sidig tidning till Världens fest med det kompletta programmet, presentation av medverkande, karta och fördjupande information om Svenska kyrkans internationella arbete. Du kan läsa den online här åvan eller ladda ner den på länken här under.

Ladda ner som PDF här!