Mötesplatser Nottebäck

Torsdagskafé i kyrkans hus, Norrhult

1 december kl 14.00

Kaffe, skinksmörgås och adventskaka.

Biskop emeritus Jan-Olof Johansson berättar och visar bilder.

Andakt

Herrklubben i kyrkans hus, Norrhult

Terminsavslutning måndag den 5 december kl 10.00

Herrklubben samlas måndagar udda veckor kl 10.00-11.30 fr o m den 16/1 2023 i kyrkans hus i Norrhult. Varje gång börjar vi med andakt, sedan dricker vi kaffe och sedan...ja, det kan bli både det ena och det andra. Ibland löser vi de stora världsproblemen, andra ånger lyssnar vi på varandras egna livserfarenher. Varmt och vänskapligt har vi, och det är det som är meningen! Herrklubben är ingen sluten grpp, därför är nya medlemmar alltid välkomna! Hälsningar! Harald Thuresson, diakon.

Damklubben i kyrkans hus, Norrhult

Terminsavslutning måndag den 12 december kl 14.00

Samtal kring kaffebordet

NYSTART 2023!

Nottebäcks församlingar utvecklar sitt frivilligarbete. Till våren startar vi en besöksgrupp.

Du som vill vara med och göra skillnad för någon? Samhället kommer alltid vara beroende av medkännande människor, som vill ge av sin tid för att möta andras längtan till att ha någon att prata med en stund i vardagen.

Välkommen till en träff i kyrkans hus, Norrhult.

Måndag den 2 januari 2023 kl 13.00.

Vid frågor, kontakta diakon Yvonne Yngvesson, 0474-12452