Mötesplatser Älghult

Messy church
En stökig kyrka för stökiga människor i en stökig värld. Messy church är ett sätt att vara kyrka för alla åldrar som involverar kreativitet, firande av att vi är skapade av en älskande Gud. En öppen, gästfri gemenskap. En kyrka för ALLA. Vi pysslar, äter och har en andakt. Den 14 december kl 16.30 träffas vi i Älghults församlingshem.

När ord möter liv
En tisdag i månaden träffas vi i Älghults församlingshem kl 17.00-18.00. Vi samtalar kring en bibeltext utifrån de livserfarenheter som vi alla har. Vi dricker en kopp kaffe och har en gemensam andakt.
Nästa tillfälle är den 13/12. Välkomna!

Kaffe med vardagssamtal
Vi träffas på fredagar kl14.00-15.30 över en kopp kaffe i trevlig gemenskap. Vi har ett litet juluppehåll men kommer att starta den 20 Januari igen.

Mellandagsfest
Välkomna till mellandagsfest i älghultsförsamlingshem den 28 december kl 12.00-14.00. Vi äter en gröt och skinksmörgås, umgås och sjunger tillsammans. Om du behöver specialkost ring Camilla 0474-12476.