Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Erbjudande om gravstenstvätt kommer inte från Uppsala kyrkogårdar

Nyhet Publicerad

Erbjudanden har nyligen skickats till gravrättsinnehavare och anhöriga i Uppsala. Utskicket kommer inte från oss på Uppsala kyrkogårdar.

Företaget Gravskötsel & Omvårdnad i Sverige AB har nyligen skickat ut ett erbjudande till gravrättsinnehavare och anhöriga till gravsatta på Uppsalas kyrkogårdar. Erbjudandet gäller gravstenstvätt.

Detta erbjudande kommer inte från oss på Uppsala kyrkogårdar eller Svenska kyrkan Uppsala.

Adressuppgifter har inte lämnats ut från oss, och vi har inget med företaget att göra.

Företaget har tidigare granskats av bl.a. SVT: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/sa-svarar-gravskotsel-och-omvardnad-i-sverige-pa-kritiken-om-vilseledande-marknadsforing

Kontakta Uppsala kyrkogårdar

Vi ansvarar för begravningsverksamheten. Vill du veta mer om oss, om lediga jobb eller om du har frågor kring begravning, kyrkogårdarna och gravskötsel, hittar du kontaktuppgifter här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi erbjuder en rad tjänster såsom blomsterplantering och gravskötsel, på så sätt kan du vara säker på att graven ser omskött och prydlig ut.