Foto: Johan Nilsson

Missa inte årets julkonsert med Domkyrkokören

Söndag 18 december bjuder Uppsala Domkyrkokör på två föreställningar fulla av både traditionell julstämning och kanske också några mer oväntade musikaliska smällkarameller.

Uppsala Domkyrkokörs julkonserter söndag 19 december innehåller som vanligt en blandning av det bästa för att den rätta julstämningen ska infinna sig: Adventsmusik, christmas carols och svenska julsånger. Utöver de traditionella verken brukar kören också bjuda på en del annat och lite mer överraskande julgodis.

Kören, som är domkyrkans äldsta, leds av Milke Falck och Andrew Canning ackompanjerar på orgel.

Domkyrkokörens julkonsert är en viktig tradition för många Uppsalabor. Den ges därför vid två tillfällen samma dag. Via Ticketmaster hittar här dina biljetter för både föreställningen kl 16 och 18.30. Biljetter säljs också på plats i Katedralbutiken, tel 018-430 36 30.

Konserterna i Uppsala domkyrka arrangeras i samarbete med studieförbundet Sensus.