Församlingshem

I församlingen finns tre församlingshem. Du har möjlighet att hyra dem till högtider.

Församlingen har församlingshem i Tysslinge, beläget ett stenkast från kyrkan, inne i S:t Josefs kapell i Garphyttan och granne med Vintrosa prästgård. Alla lokaler går att hyra vid exempelvis dop, begravning eller bemärkelsedagar.

Vid all uthyrning ska köket vara välstädat, i övrigt lämnas lokalerna grovstädade.

I samband med dop och begravning i Svenska kyrkans ordning, i någon av församlingens kyrkor, upplåts församlingshemmen till rabatterat pris.

Kostnader vid uthyrning av församlingshem

Hyreskostnad vid Dopkaffe, 300 kr/ dag
Hyreskostnad vid Begravningskaffe 600 kr/ dag
Hyreskostnad församlingstillhörig, 1 000 kr/ dag
Hyreskostnad  icke kyrkotillhörig eller icke församlingsbo, 2 000 kr/ dag

Regler vid uthyrning av församlingshem

Tysslinge församling har som policy att kyrkomiljön och våra lokaler ska vara rök-, alkohol och drogfria.

Med tanke på våra allergiker skall lokalerna i möjligaste mån även vara parfymfria. Hundar och andra djur får inte vistas i lokalerna. Undantag för ledarhund.

Församlingen ansvarar ej för stulna eller kvarglömda tillhörigheter/värdesaker.