TYRINGE PASTORAT

Tyringe pastorat består av Tyringe församling, Västra Torups församling och Röke församling. Hörja, Matteröd och Finja tillhör Tyringe församling. Här finner du information om gudstjänster, gruppverksamheter och evenemang.

Ring gärna någon dag innan så blir det lättare för oss alla.
Ni når oss på 0451-555 50 mellan kl 10.00-12.00.

Vill ni komma in i någon av våra kyrkor?!

Våra kyrkor är låsta, men vill ni komma in så går det bra att ringa till expeditionen så hjälper vi er med detta. Ring gärna någon dag innan så blir det lättare för oss alla. Ni når oss på 0451-555 50 mellan kl 10.00-12.00.

HÄR HITTAR DU OSS

TYRINGE PASTORAT

Församlingsexpeditionen

Besöksadress: Johan Ullbergs gata 10, 282 31Tyringe.

Postadress: Box 135, 282 23 Tyringe

Telefontid: vardagar kl 10-12

Öppettid: vardagar kl. 10-12

e-post: tyringe.pastorat@svenskakyrkan.se

Bokningar av dop, vigsel, begravning, lokaler etc.

Sofia Thörn telefon 0451-555 69

Chatarina Caesar telefon 0451-555 72

e-post: tyringe.pastorat@svenskakyrkan.se

Frågor kring kyrkogårdarna, gravrätter, skötselavtal etc.

Anders Håkansson mobilnr: 0706-57 76 04

Nås säkrast på telefon 0451-555 72 måndagar och onsdagar kl 10-12

e-post: anders.hakansson@svenskakyrkan.se

Stjärnans förskola och fritidshem

Förskolan 0451-555 65      Fritidshemmet 0451-555 62

I enlighet med direktivet att enbart samla max 50 personer kommer alla gudstjänster och kyrkliga handlingar att begränsas till det antalet.

Det kommer ingen kyrknytt nr 3. Klicka här så kommer du till gudstjänstprogrammet.

Kl 18.00 börjar vår kvällsmässa.
Kom ihåg, Vi finns här för dig, Du är inte ensam.

Kyrkbacken

Tyringe kyrka fortsätter att vara öppen på tisdagar kl 17.00-19.00 för samtal, bön och ljuständning. Kom hit och ta en kopp kaffe och prova på vår nya bönerunda. Kanske hittar du ett nytt sätt att be på. Kl 18.00 börjar vår kvällsmässa. Vill du tända ett ljus men inte har möjlighet att komma till oss, så kan du skicka ett meddelande till tyringe.pastorat@svenskakyrkan.se så tänder vi ditt ljus. Kom ihåg, Vi finns här för dig, Du är inte ensam.

påskveckan

Vi sänder gudstjänster via Facebook.

Vi är amatörer så ljud och bild är utefter dessa premisser. Så klicka på bilden för att komma vidare och se vilka gudstjänster som sänds.

Bön i kyrkan

verksamhet som är igång.

Kyrkbacken

Tisdagar kl 17.00 är Tyringe kyrka öppen för olika aktiviteter. Se längre upp för mer information.

Bön i våra kyrkor.

Se under Bön i kyrkan för när vi är i de olika kyrkorna.

Öppna förskolan

Fredagar udda veckor kl 09.00 i Röke församlingshem.

Som det ser ut just nu har vi platser att erbjuda till hösten.

Kontakta gärna
Rektor Gunnel Pålsson 0725 77 00 67, gunnel.palsson@svenskakyrkan.se
Om ni undrar över något eller vill  boka ett besök

Stjärnans förskola och fritidshem Tyringe Pastorat
Verksamheten med det stora hjärtat.

Hjärtligt välkomna

Lediga platser på Stjärnans förskola och fritidshem

Ni är hjärtligt välkomna att söka plats hos oss på STJÄRNANS förskola och fritidshem. Som det ser ut just nu har vi platser att erbjuda till hösten. Vi tycker det är viktigt att se och bekräfta barnet, att se barnet som kompetent. Vi vill att barnet ska känna sig älskat och tryggt och att vi ska finnas med som medforskare i deras utforskande och lärande. Stjärnan har en kristen profil som innebär att vi vill ge barnen möjlighet att ta del av det kristna budskapet och att kristna värderingar ska prägla verksamheten. Alla konfessionella inslag är frivilliga. Vi utgår från läroplan för förskolan Lpfö18 och läroplan för grundskolan Lgr 11 rev 19 Kontakta gärna Rektor Gunnel Pålsson 0725 77 00 67, gunnel.palsson@svenskakyrkan.se Om ni undrar över något eller vill boka ett besök Stjärnans förskola och fritidshem Tyringe Pastorat Verksamheten med det stora hjärtat. Hjärtligt välkomna