Brudkrona Tunaberg
Foto: Stefan Landmark

Vigsel

Att vara älskad och att älska är störst av allt. Kärleken finns i olika relationer och konstellationer. Att leva tillsammans med en annan människa är en av livets största gåvor.
När två människor gifter sig har de kommit fram till att de vill satsa på varandra och offentliggöra det.
Det som är speciellt med att gifta sig i kyrkan är församlingens förbön och Guds välsignelse och det stärker gemenskapen och samhörigheten.
Vanligen genomförs vigselgudstjänsten i kyrkan, men man kan också, efter samråd med präst, välja att gifta sig på en annan plats.
Har du frågor så ring oss.

Hyra församlingshemmet.

Tunabergs församling erbjuder en stor lokal för dop, vigslar, eftersamlingar vid begravning samt privata tillställningar. Vid dop och begravning tas ingen avgift Vid övriga hyrtillfällen är priserna enligt nedan: Köket: 200:- Upp till 4 timmar 400:- Heldag 800:- Lägerskolor 1200:-/dygn Övriga uthyrningar 1500:-/dygn Vid samverkan med andra organisationer utgår ej hyra.