Other languages with Google Translate

Tunabergs församling Besöks- och postadress: Koppartorp, 61195 NYKÖPING Telefon: +46(155)209590 E-post till Tunabergs församling

Vigsel

Att vara älskad och att älska är störst av allt. Kärleken finns i olika relationer och konstellationer. Att leva tillsammans med en annan människa är en av livets största gåvor.
När två människor gifter sig har de kommit fram till att de vill satsa på varandra och offentliggöra det.
Det som är speciellt med att gifta sig i kyrkan är församlingens förbön och Guds välsignelse och det stärker gemenskapen och samhörigheten.
Vanligen genomförs vigselgudstjänsten i kyrkan, men man kan också, efter samråd med präst, välja att gifta sig på en annan plats.
Har du frågor så ring oss.