En skugga på en tegelvägg av någon som skriver på sin mobiltelefon.

Samtalsmottagning

Ibland kan livet vara tungt. Då kan det vara bra att ha någon att prata med, för att prata hjälper. Svenska kyrkan Trollhättan erbjuder samtalsstöd för alla, oavsett ålder, sexualitet eller religion.

Det är helt kostnadsfritt och utan journaler. Här kan du prata med en professionell medmänniska – diakon eller präst med tystnadsplikt – för stöd och vägledning. Ingen fråga är för stor eller för liten.

Vi finns här för dig oavsett om du känner dig deppig, ensam, orolig eller kanske glad och kär. Ibland räcker det med ett samtal, ibland behövs flera samtal under en längre period.

Vi som arbetar här har tystnadsplikt och för inga journaler. Samtalen är kostnadsfria. Så fungerar tystnadsplikten i Svenska kyrkan

Boka samtal

Ring 0520-47 29 85 tisdagar 09-10, övrig tid röstbrevlåda (vi ringer upp)
eller sms:a till 076-11 75 325.
Du kan även boka genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

För att du ska få ett så bra samtalsstöd som möjligt behöver vi veta vem vi ska sätta dig i kontakt med. På samtalsmottagningen finns personer som är särskilt utbildade i samtal med unga vuxna. Därför ber vi dig kryssa i den ruta som överensstämmer.

Beskriv kortfattat vad du vill prata om.

Du kommer att bli kontaktad av personal från samtalsmottagningen för att bestämma en tid för ett första samtal. Dina personuppgifter raderas så fort kontakt har tagits.

RELATERAD INFORMATION