Föräldrar och barn

0-6 år

I församlingshemmet hittar du Himmelriket, församlingens barn- och familjeverksamhet.

Varje vecka kan barn, föräldrar och vuxna som är hemma med små träffas i olika typer av grupper och sammanhang. Här möts vi med barnen i fokus!

Ingen anmälan behövs, det är bara att droppa in.
All vår verksamhet är kostnadsfri!

Himmelriket kan bland annat erbjuda

Föräldratidningar – att läsa och låna

Schyst fika – vi serverar alltid Fair trade-märkt kaffe och te samt ekologisk eller närodlad frukt när vi kan.

Olika pyssel varje vecka.

En lekfull, pedagogisk miljö för både riktigt små och lite större barn.

En möjlighet att diskutera livets vardagliga och djupa frågor.

Sång och musik skapar en positiv kontakt mellan barn och föräldrar och stimulerar barnets språkliga, motoriska och musikaliska utveckling.

Andakt – vi tänder ljus och ber för det som känns viktigt i våra liv och för vår värld.

---------

KYRKANS ÖPPNA FÖRSKOLA -
S:t Nicolai Family
För barn 0-6 år med vuxen
En mötesplats för föräldrar med små eller stora barn. Även mor/far-föräldrar är välkomna. Vi träffas för en stunds samvaro med lek, fika,
pyssel och sång. Fika till självkostnadspris.

Onsdagar
Sångstund 10:30
Start: 15/1

Torsdagar
Berättarstund 14:30
Start: 16/1
Församlingshemmet
Uppehåll på loven!
OBS! Uppehåll 29/1.

---------

FAMILJEGUDSTJÄNSTER

Detta är en gudstjänst som riktar sig speciellt till familjer med barn, men alla är såklart varmt välkomna. Ofta medverkar Onsdagsklubben och ungdomskören med körsång och ett enkelt drama.

Vid vissa av söndagarna finns det möjlighet att fika och pyssla tillsammans i församlingshemmet efter gudstjänsten.

Söndagar 10.00
den 19/1, 16/2, 15/3, 19/4, 17/5