Tossene Pastorat

Kontakt

Tossene Pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 2, 45661 HUNNEBOSTRAND Postadress: BOX 30, 45626 HUNNEBOSTRAND Telefon: +46(523)50034 E-post till Tossene Pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Tossene Pastorat

Välkommen till Tossene och Hunnebostrands församlingars gemensamma hemsida!

Välkommen att vara med!

Verksamhet

I våra församlingar vill vi att alla människor ska känna sig välkomna och på olika sätt bygga gemenskap. Välkommen att vara med!

Att mista en anhörig eller nära vän är en svår situation. Vi ställs både inför sorg och en rad praktiska problem. Med dessa rader vill vi hjälpa Dig på vägen genom att försöka svara på en del av de frågor man möter när man skall ordna en begravning.

Begravning

En möjlighet för dig som vill utforska tron, livet och vad ditt dop har för betydelse.

Konfirmand