Anmälan till barngrupper i Svärdsjö Församling

Här kan du anmäla ditt barn till våra grupper i Svärdsjö Församling till hösten 2022.

Vi har följande grupper:

Öppna förskolan: måndagar och torsdagar 9.00-12.00,
Vid frågor ring Sofia: 023 669 63 03

Barnkör för barn i förskoleklass - årskurs 3 som träffas på församlingsgården i Svärdsjö.
Torsdagar kl. 16:30-18 Start vecka 37 2022!
Varmt välkomna önskar Johan & Börje

JOY Ungdomsgård för barn i klass 4-6
Träffas i Ungdomsgårdens lokaler på Församlingsgården i Svärdsjö. Tisdagar mellan kl 15-18 med start vecka 37 2022!
Även fast det är en öppen ungdomsgård för mellanstadiet där man inte behöver vara med varje vecka så vill vi ha in anmälan för att känna till matallergier, andra saker vi bör tänka på samt kontaktuppgifter om något skulle hända.
Varmt välkomna önskar Johan, Johanna, Emelie & Micke

Ungdomsgården för årskurs 7 och uppåt, start vecka 37.
Onsdagar öppet mellan kl 14-21 anmälan behövs inte så där är alla välkomna!
Pingis, biljard, kiosk med bra priser, måla, spela sällskapsspel eller prata med kompisar eller de vuxna som finns på plats.

Välkomna önskar Johan & Emelie

Eventuella frågor kan ni maila till: johan.halvarsson@svenskakyrkan.se

Kryssa nedan i den grupp du vill anmäla ditt barn till:

Konfirmation 2022-2023

Till dig som börjar årskurs 8 är det nu snart dags att skicka in anmälan. Vi erbjuder olika grupper så läs mer nedan om dem. Välj den grupp som passar dig bäst!