Barn | Ungdom | Konfirmation

Nu är våra grupper igång, klicka in och se om det finns plats kvar! Här finns mer info och anmälan!

Snart tar vi sommarlov men till hösten startar vi upp igen så håll utkik!!

Mer info om detta kommer ansvariga ledare att skicka ut till de redan anmälda i grupperna.

Klicka på den grupp du är intresserad av så kommer du till anmälningssidan.

All vår barn och ungdomsverksamhet ingår i Svenska Kyrkans Unga.

Som medlem där får man ett medlemsblad, en försäkring, billigare läger och en möjlighet att genom demokrati påverka verksamheten på årsmöten.

Vi som lokalavdelning får ett bidrag för varje medlem som vi kan använda för att göra roliga saker tillsammans och fortsätta hålla våra grupper kostnadsfria.

Medlemblankett får man av ledarna i den grupp man tillhör och kan skickas in eller lämnas tillbaka till ledaren eller så går man in via länken till hemsidan och gör det själv.  https://svenskakyrkansunga.se/

Medlemskapet är gratis!!!

Ungdomsgården i Svärdsjö

Svärdsjö Församlingsgård mellan kl 14-21 är Ungdomsgården öppen. Det finns även en kiosk man kan handla i med swish.

Öppen förskola/Svärdsjö

Öppna förskolan: Måndagar och torsdagar 9.00-12.00, Sofia tel nr 023 669 63 03

Öppen förskola/Enviken

Öppna förskolan: Tisdagar och fredagar 9.00-12.00, Maria Tel nr 0246 798921 Adress: Prästgårdsvägen 1.

Öppen förskola/Sundborn

Öppna förskolan: Tisdagar och fredagar 9.00-12.00, Stina Tel nr 023 669 63 04

Barnkör i Svärdsjö from. Hösten 2022

Torsdagar 16.30 - 18 på Församlingsgården i Svärdsjö. F-klass - årskurs 3, Klicka in och anmäl! Begränsat antal platser.

Barnkör Tonfåglarna/Enviken

Barnkör Tonfåglarna klass F-1, tisdagar 13.30-14.30, Tonfåglarna klass 2-3, torsdagar 13.30-15.00 (vi hämtar och lämnar barnen vid fritids på skolan)

Några barn står bredvid varandra och sjunger framme i kyrkan.

Familjekören i Sundborn

Klicka in här för mer information!

Joy på Ungdomsgården i Svärdsjö klass 4-6 HT 2022

En öppen grupp Joy på Ungdomsgården för barn i klass 4-6. Vi träffas på tisdagar kl. 15-18 i Svärdsjö Församlingsgård.

Barngrupp/Sundborn

Vi ses på torsdagar kl. 14-16 i Sundborns Församlingshem 7-9 år. GRUPPEN ÄR FULL!

Konfirmation 2022-2023

Till dig som börjar årskurs 8 är det nu snart dags att skicka in anmälan. Vi erbjuder olika grupper så läs mer nedan om dem. Välj den grupp som passar dig bäst!

Lov aktiviteter

Vad händer hos oss på sommarlovet?

Barn använder appen kyrkan på iPad.

Kyrkan – en app för barn

Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern. I den får du besöka en kyrka för att bland annat spela på orgeln, hälla vatten i dopfunten och måla ett kyrkfönster. I appen finns också korta filmer om dop, begravning, vigsel, jul och påsk.