Sommarkvällsmusik

Musik och andakt varje söndagskväll klockan 18 i någon av våra vackra kyrkor mellan den 30 juni och 18 augusti 2019.

30 juni kl 18.00, Staffanssalen
Sommarkörens avslutningskonsert med allsång och kompband.
Under ledning av Anna Lindelöf.

Sommarkvällsmusik: Sommarkören sjunger

30 juni kl 18.00, Staffanssalen Sommarkörens avslutningskonsert med allsång och kompband. Under ledning av Anna Lindelöf.

7 juli kl 18.00 i Nevishögs kyrka

Sommarkvällsmusik: Tre generationer Hellgren

7 juli kl 18.00 i Nevishögs kyrka Ett musikaliskt fyrverkeri ”på möjliga och omöjliga instrument” med Familjen Hellgren.

14 juli kl 18.00, Kyrkheddinge kyrka
Sång Karin Sax Granlöf, piano Mattias Nilsson.

Sommarkvällsmusik: Efter regnet

14 juli kl 18.00, Kyrkheddinge kyrka Sång Karin Sax Granlöf, piano Mattias Nilsson.

21 juli kl 18.00, Bjällerups kyrka

Sommarkvällsmusik: Hjärtats sånger

21 juli kl 18.00, Bjällerups kyrka En konsert om kärlek, drömmar och sommaren med á capella-gruppen Ladybird: Hanna Norman, Jenny Persson, Victoria Söderberg och Sara Termén.

28 juli kl 18.00, Brågarps kyrka
Orgelkonsert med Pernilla Vikström.

Sommarkvällsmusik: Europa runt på barockorgel

28 juli kl 18.00, Brågarps kyrka Orgelkonsert med Pernilla Vikström.

4 augusti kl 18.00, Nevishögs kyrka

Sommarkvällsmusik: konsertaccordeon

4 augusti kl 18.00, Nevishögs kyrka Accordeonvirtuosen Minna Weurlander spelar bland annat egna kompositioner som har starka influenser exempelvis från Sydamerika, Finland och Ryssland.

11 augusti kl 18.00, Esarps kyrka

Sommarkvällsmusik: Sagolikt

11 augusti kl 18.00, Esarps kyrka Romansafton inspirerad av Elsa Beskows sagor och målningar, med Nordic Light Duo: Daniel Beskow, piano och Josefine Andersson, sång.

18 augusti kl 18.00, Kyrkheddinge kyrka

Sommarkvällsmusik: Mellan himmel och jord

18 augusti kl 18.00, Kyrkheddinge kyrka Anna och Marcus Lindelöf sjunger och spelar livsnära sånger som rör sig i allt från visor till populärmusik.