Nominera till 2018 års S:ta Ceciliapris

Nu är det tid att nominera någon eller några som på ett förtjänstfullt sätt verkat för musiken i Stockholms stifts församlingar till S:ta Ceciliapriset .

S:ta Ceciliapriset delas ut varje år med syfte att främja musiken i Stockholms stifts församlingar. De som premieras har på ett förtjänstfullt sätt verkat för musiken i stiftets församlingar.

Alla är välkomna att nominera kandidater till priset. Pristagaren utses av en jury bestående av biskop, stiftsdirektor, ledamöter ur stiftsstyrelsen, stiftsmusiker och domkyrkoorganist.

Priset kommer att delas ut i Gustaf Vasa kyrka  den 3 februari 2018 kl 16 i samband med Jubilatekonserten.

NOMINERINGSFORMULÄR Här kan du nominera din kandidat till S:ta Ceciliapriset 2018.

Torsdag 14 december 2017 är sista dag för nomineringar

Har du frågor, kontakta stiftsmusiker
Anna Pihl Lindén
Anna Pihl Lindén