Musiklekis

Musiklekis äger rum tisdagar kl 9 - 11:30. Det är glada timmar, barn och vuxna pysslar, leker, sjunger, rör sig och fikar. För vuxna med barn 0-5 år. En liten andaktsstund ingår. Höstterminen börjar vecka 36 i september.

En glad och öppen stämning råder på Musiklekis i Vibble. Barn och vuxna leker tillsammans. De sjunger och rör sig, de pysslar och knåpar och har väldigt roligt. Vibble gård har också många spännande leksaker. Barn träffar andra barn liksom mammor och pappor träffar andra mammor och pappor. Vid fikastunden har man mycket att prata om.

Det är församlingspedagod Maria Engelhardt och kantor Linnea Tibell som leder timmarna.

Programmet är pedagogiskt upplagt. Man sjunger t. ex. sånger som syftar till att ge barnen en god kroppsuppfattning,  Via sång och rörelser lär man om naturen och årstiderna. Barn tycker om  att sjunga sånger om djur, som de får härma i roliga rörelser. Det är mycket uppskattat. Naturligtvis  får barnen rasa ut och också lära sig värdet av stillhet. En liten andaktsstund avlsutar.

Lilla sångstunden ca kl.11.00

Fika ( 20 kr:- för vuxna)

Stora sångstunden ca kl. 9:30

Pyssel och lek,  sång, rim och ramsor.

Drop in från kl. 9.00

Välkommen att titta in. Tisdagar kl 9:00 - 11:30 på Vibble gård.

Maria Engelhardt

Direkt: 0498-262054