Other languages with Google Translate

Stenkumla församling Besöks- och postadress: Stenkumla församling, Vibble gård, 62259 Visby Telefon: +46(498)262055 E-post till Stenkumla församling

Välkommen att bli konfirmand hos oss

Konfirmandtiden

Varje år är ca 30.000 ungdomar konfirmander i Svenska kyrkan. Det är en spännande tid som handlar om kristen tro, ditt liv, dina frågor och sådant som är viktigt för dig.

Du som fyller 15 år eller börjar i klass 8 år 2018, ladda nu upp för att anmäla dig till konfirmandundervisningen år 2018-19. Ett spännande och utvecklande år väntar dig.

Ni ska få bekanta er med en bok som är en guldgruva av berättelser med romantik, våld, list och action. Bibeln är världens mest spridda bok, långt före Maos lilla röda och Harry Potter-serien. En bok vars berättelser gett inspiration till många filmer t.ex. Indiana Jones filmerna.

Som konfirmand hos oss får du även bekanta dig med gudstjänst och andakt och känna gemenskap i konfirmandgruppen och i församlingen. Vi vill kunna erbjuda dig en möjlighet att under detta läsår få utforska och pröva kristen tro.

Konfirmandtiden i Stenkumla:

Vi träffas söndagseftermiddagar varannan vecka i Vibble gård

och kommer att ha ett läger under hösten och ett läger under våren

Start med inskrivning i Vibble gård 9 september kl. 14.00.

Gemensamma dagar med andra konfirmandgrupper några gånger under året.

Konfirmationsmässa i Stenkumla kyrka i maj 2018

Konfirmander tågar in i kyrkan till festgudstjänsten
Bild: Bertil Nilsson

Anmälan senast 31 augusti till:

stenkumla.forsamling@svenskakyrkan.se

Undrar du något, kontaka Maria för att få veta mera!

Maria Engelhardt, församlingspedagog

E-post: maria.engelhardt@svenskakyrkan.se