Foto: Linda May Dahlström

Pilgrimskonfirmander 2022 - 2023

Välkommen att bli konfirmand hos oss. Vi startar 11 september 2022.

En pilgrimsvandring är vandring utöver det vanliga. Att vandra är ett sätt att vårda kropp och själ och lusten väcks ofta av nyfikenhet. Vad möter vi bortom vägkröken och inom oss själva?

Som Pilgrimskonfirmand ska vi träffas varannan söndagseftermiddag och prata om allt som är viktigt i livet, om framtiden och Gud, om kärlek och kompisar, om döden och tro, om hur saker kan gå fel i livet och vad man kan göra för att ställa det till rätta igen.

Konfirmanderna i Stenkumla församling träffas varannan vecka i Vibble gård på söndagar kl. 13.30 – 17.30. Vi ska vid några tillfällen vandra på pilgrimsleder som finns på Gotland.

Start 11 september 2022 kl. 13.30 i Vibble kapell.

Vi kommer att åka på läger tillsammans med konfirmanderna i Klinte;
21 - 23 oktober på Gotland och vi planerar för en skidresa vecka 1.

Konfirmation i Stenkumla kyrka 7 maj 2023.

Efter konfirmationen finns möjligheten att vara med i Ungdomsgruppen och du kan få följa med på en resa till Taizé i Frankrike 17 - 26 juni, en plats dit tusentals ungdomar från hela världen kommer till varje år.

Vill du anmäla dig eller har du frågor och funderingar som rör Pilgrimskonfirmanderna kontakta församlingspedagog Maria Engelhardt.