Dopet är en stor glädjefest

Att få ett barn är en stor, stor glädje. Vi lyckönskar er till ert barn och gläder oss med er. Vi ber att få inbjuda till dop.

Dop kan firas i våra vackra kyrkor i Stenkumla, Träkumla och Västerhejde samt i Vibble kapell eller annan plats.

Hör av er till pastorsexpeditionen (0498-262055) eller direkt till någon av prästerna för  att boka tid för dopet, och för att mötas och planera dophögtiden, bl a välja vackra psalmer och annan musik.

I våra församlingshem Vibble gård och Träkumla församlingsgård kan ni gratis låna lokaler för dopkalaset. Vi lånar också ut dopdräkt.. Det kostar inget att bli döpt i Svenska kyrkan.