Foto: Alex Giacomini / IKON

Öppen förskola

Kom och träffa andra vuxna och barn. Vi umgås, leker, pysslar, sjunger och fikar tillsammans.

Söndrums församlingsgård står inför en nybyggnation. Under den tid det tar att bygga nytt kommer Öppen förskola att ha sina lokaler i Prästkragen som är det lilla röda huset vid Kyrkängens förskola (till vänster innanför grindarna).

VÅRA ÖPPETTIDER

Måndag kl 14:00-16:00 (alla åldrar)
Lokal Prästkragen

Tisdag kl 09:00-11:00 Minifika (0-18 månader)
Lokal Prästkragen

Torsdag kl 14:00-16:00 ”Surftorsdag” (alla åldrar)
På ”Surftorsdagarna” kan vi ses på olika platser runt om i Halmstad.
För att uppdatera dig om vilken plats vi träffas på - följ länken här nedan till Facebooksidan ”Liten och stor, 0-5 år, Söndrum-Vapnö”.

OM VÅRA TIDER

Välkommen att ”droppa in” när som under öppettiderna... OBS! Fikan börjar ca kl 10 på förmiddagen och ca kl 14:30 på eftermiddagen.

Vi avslutar varje gång med en sångstund.

MUSIK&RYTMIK 0-18 MÅNADER

Lär känna kyrkorummet genom sång och musik. Vi sjunger en stund och sedan blir det en enkel fika tillsammans.
För höstens datum - följ länken här nedan till Facebooksidan ”Liten och stor, 0-5 år, Söndrum-Vapnö”.
Lokal Söndrums kyrka

SOCIALA MEDIER

Gilla gärna församlingens facebook-sidor:
www.facebook.com/sondrumvapno
www.facebook.com/Liten-och-stor-0-5-år-Söndrum-Vapnö