Other languages with Google Translate

Körer för vuxna

Vi har körer för både vana och ovana sångare.

after work-kören

En opretentiös vuxenkör för dig som bara vill sjunga och må bra och samtidigt prova på körsång
vi övar varje torsdag kl 17:30-18:30. Kanske är du på väg hem från jobbet eller är du bara sugen på att sjunga i kör! Kanske har du sjungit i kör för länge sen och känner dig litet ringrostig. Kort sagt detta är kören för alla som tycker om att sjunga! Kom och prova på! Ett par, tre gånger/termin medverkar vi i gudstjänster. Blandad repertoar.

Start 5 september.

kyrkokören

Blandad vuxenkör
Vi övar varje torsdag kl 19-21. Blandad fyrstämmig (SATB) vuxenkör med mycket varierad repertoar.
Vi medverkar flitigt i församlingens gudstjänster och även vid musikgudstjänster och konserter.
Vi åker också på både kortare och längre körresor. Varm och välkomnande gemenskap!

Start 29 augusti.

söndagskören

En öppen kör för alla
Övar i Söndrums kyrka vissa söndagar kl 10 och sjunger sedan i mässan kl 11. För att få veta vilka söndagar Söndagskören medverkar se församlingens hemsida eller predikoturerna i Hallandsposten och Hallands Nyheter.

Elisabeth Almqvist Hansson