Södra Kållands pastorat Besöksadress: Råda församlingshem 1, 53196 Lidköping Telefon: +46(510)485200 E-post till Södra Kållands pastorat

Körer i Järpås

Det finns flera körer för både barn och vuxna i Järpås församling.

Barnkörer

Pärlan
Pärlan är en minior-juniorverksamhet. På Pärlan blir det pyssel, musik och andakt. Blå Pärlan har även utomhusaktiviteter. Vissa söndagar medverkar Pärlan i kyrkan.

Vi samlas i Järpås församlingshem dessa tider:
Pärlan Röd (åk 4-6): torsdagar kl. 14-16.30
Pärlan Vit (åk 2-3): måndagar kl. 13-15.30
Pärlan Blå (åk 0-1): onsdagar kl. 13-15

Anmälan krävs.

Järpåskören

Järpåskören är en blandad vuxenkör med en ganska bred repertoar. Kören har lite drygt 30 medlemmar och repeterar onsdagar kl. 19 i Järpås församlingshem.
Vi framträder vid de flesta större högtider i någon av pastoratets kyrkor och dessutom vid andra sammanhang såsom Valborgsmässoafton, Nationaldagen och diverse föreningssammankomster.

Vi tar mer än gärna emot fler sångglada människor i Järpåstrakten. Du behöver inte kunna läsa noter, bara tycka att det är roligt att sjunga.
Är du intresserad av att komma med? Tveka inte att kontakta körledaren Per Bjelkeflo 0510-485203