Körer i Örslösa och Tun

I Örslösa församling kan du sjunga i eller lyssna till någon av dessa körer.

JUST NU PÅGÅR UPPDATERINGAR MED PROGRAM FÖR HÖSTEN 2021

All verksamhet genomförs utifrån rådande covidrestriktioner. Vi avvaktar kommande beslut om ytterligare öppning av samhället under september månad.

Under Covid 19-pandemin har många verksamheter varit vilande eller genomförts digitalt. Nu har äntligen restriktionerna kunnat lätta något - och med det kan vi samlas! Vi hoppas nu på en höst fylld av verksamhet och aktiviteter.

Just nu uppdaterar vi webben med program för hösten 2021! Vi hoppas givetvis att dessa ska kunna genomföras som planerat. Dock behöver vi alla hjälpas åt så att detta kan ske på ett säkert sätt.
Vi kommer självklart också att fortsätta följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Hittar du någon verksamhet som du tycker verkar intressant eller som du vill delta i? Då är du varmt välkommen! Hör gärna av dig till respektive kontaktperson om du vill veta mer!

CON FUTURO
Con Futuro är en yngre fyrstämmig damkör som övar på måndagar kl. 19 i Örslösa kyrka. Kören sjunger både sakrala och profana sånger.

Körledare: Ann Gustafsson, 0730-60 17 09

GILLSTADKÖREN
Gillstadkören är en fyrstämmig blandad kör som övar i Gillstads missionskyrka på måndagkvällar kl. 18.30.

Körledare: Erika Hellström, 0727-41 49 88

SILVIIKÖREN
Ungdomlig damkör med tre-och fyrstämmig repertoar av både sakral och lättsam profan karaktär. Silviikören övar på måndagar kl. 18.30 i Tuns församlingshem.

Körledare: Per Bjelkeflo, 0727-41 46 77

BARNKÖREN KORALLERNA
I denna barnkör är sångglada killar och tjejer som går i åk 3-6 välkomna att vara med.

Vi övar i Tuns församlingshem på måndagar kl. 16.15-17.

Körledare: Ann Gustafsson, 0730-60 17 09