Vigselplatser

När man vill gifta sig i Svenska kyrkan i södra Frankrike och Monaco rekommenderar vi naturligtvis vårt fina kyrkorum i Cagnes-sur-Mer. I kyrkan finns också möjlighet till vacker orgelmusik och solosång.

PLATSER FÖR BRÖLLOPSHÖGTID I SÖDRA FRANKRIKE & MONACO

När man vill gifta sig här på Rivieran slår vi förstås ett extra slag för vårt eget kapell, S:ta Birgittas kapell, som är en del av vackra Villa Ingeborg i Cagnes-sur-Mer, en sydfransk småstad ca en halvtimma från Nice, lika långt från Cannes. Kapellet tar ca 40 personer, och rymmer också orgel och key-board. Efteråt ordnar vi gärna en trevlig mottagning på någon av terrasserna med dryck och tilltugg, som ni kommer överens med vår husmor om. Däremot kan vi tyvärr inte arrangera bröllopsmiddag på Villa Ingeborg.

Det är vanligt att våra bröllopspar har sina egna favoritplatser längs kusten. En strand i St Tropez, en vingård i Provence, en vacker terrass i Monte Carlo med utsikt över Medelhavet… Ja, alternativen är många. Vi är flexibla och är det bara möjligt så kommer präst och musiker till den plats ni valt – och som vi har blivit överens om.

Önskar man vara i en kyrka(som inte är vår egen) har vi ett mycket gott samarbete med Church of England, som har kyrkor och kapell på flera platser längs kusten. Till exempel i Menton, Monte Carlo, Nice, Vence, St Raphaël. Lite knepigare kan det vara om man önskar vara i en romersk- katolsk kyrka. Ibland får vi ett ja, ibland ett nej.

Kontakta gärna vår präst, som har god erfarenhet och många förslag på platser beroende på era önskemål.

Saint Pierre - Haut-de-Cagnes