Foto: Alex Giacomini /Ikon

Verksamhet i Byske-Fällfors församling

Tänk så mycket spännande som ryms i ett så tråkigt ord som ”verksamhet”…

Det händer mycket i Svenska kyrkan. Är du sugen på att sjunga i kör, träffa andra föräldrar i en barngrupp eller kanske hitta stillheten eller ny kraft i en gudstjänst?
Längtar du efter att träffa andra i din ålder eller samtala om det du varit med om, och hoppas på? I kyrkan finns många möjligheter att få nya vänner, prova på något nytt eller fortsätta med något som du älskar att göra.

Aktiviterna är uppdelade på olika sidor utifrån ålder och typ av verksamhet. Kom förbi och upptäck något nytt! Du är hjärtligt välkommen!

 

Några lamm- och fårgosedjur och en träkäpp står på golvet i en kyrka.

Gudstjänst

Gudstjänster med möten, stillhet och valfrihet. I Svenska kyrkan i Skellefteå kan du hitta gudstjänster flera gånger i veckan, men gemensamt för alla församlingar är att vi firar gudstjänst varje söndag.

Stöd och samtal

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Då kan det vara skönt att ha någon att prata med. Välkommen att kontakta präst eller diakon för samtal om det du grubblar, oroar dig eller gläds över just nu.

En liten tjej hoppar hage.

Barnverksamhet i Byske-Fällfors församling

Ett gott samarbete med skola och närheten till det mesta i samhället gör att vi kan mötas i en meningsfull barnverksamhet i Byske-Fällfors församling.

Tonåring och äldre i Byske-Fällfors församling

Vill du hänga med kompisar, spela i band, lära dig mer om Gud, sjunga eller behöver du någon att prata med? Här hittar du just sådana saker.

Mötas och umgås i Byske-Fällfors församling

Det finns något för alla i kyrkan. För dig som är dagledig finns till exempel Meet & Greet/Språkas och Råkas och lunchträffar med palt och soppa.

Musik och Kör i Byske-Fällfors församling

Musik har varit ett självklart inslag i kyrkan under flera hundra år och har en given plats inom Svenska kyrkan.

En grupp människor sitter i en liten ring och samtalar.

Fördjupning i Byske-Fällfors församling

Föreläsningar, workshops och andra evenemang för vuxna som möjliggör goda samtal och sätt att fördjupa sig i kristen tro, miljö/hållbarhetsfrågor och många andra aspekter av livet.