Foto: Maria Svensk / IKON

Mötas och umgås i Sankt Olovs församling

Ibland behöver vi sätta oss ner i lugn och ro, hitta tillfällen där vi kan dela tankar om detta att vara människa. Om att få tänka högt, tänka nytt, känna igen sina tankar hos varandra, växa lite till. I Sankt Olovs församling vill vi skapa förutsättningar för goda möten.

Mötas och umgås i Sankt Olovs församling

Musik i Alhemskyrkan

Tisdag 18 april kl 13.00 är du välkommen till musik i Alhemskyrkan på temat "Det vackraste". Anna Renström sjunger sånger med temat kärlek. Andakt. Enkelt fika efteråt.

Afternoon tea

Afternoon Tea anordnas 5/2, 5/3 och 21/5. kl 15-17 i Sankt Olovsgården. Välkommen in och koppla av med en kopp te, nybakta scones, marmelad och läckra kakor.

Mötesplats Café Erikslid

Onsdagar udda veckor är ni välkomna till församlingens lokal på Erikslid.

Bibelsamtal i Sankt Olovsgården

Välkommen till samtal kring aktuella bibeltexter.

Café Benjamin i Morö Backe kyrka

Café Benjamin är ett öppet café för alla. Här kan man köpa gott fika och enklare lunch. Vi har fin gemenskap i trevlig miljö.

Mötesplatser i Morö Backe kyrka

Välkommen till Onsdagsträffar, Kyrksöndag och Bibelstudium. Ett avbrott i vardagen och ett möte med Gud och medmänniskor.

Handarbetsträff i Morö Backe kyrka

Välkommen till handarbetsträffar i Morö Backe kyrka!

Någon håller händerna runt en kaffekopp på bordet.

Måndagscafé i Moröns bönhus

Kom in på fika och en pratstund!

Bibelstudium i Moröns bönhus

Välkommen till bibelstudium i Moröns bönhus!

Torsdagsträffen i Moröns bönhus

Välkommen till samvaro i Moröns bönhus!

Diakonen Katarina Häggmark använder teckenspråk i Sankt Olovs kyrka i Skellefteå. Katarina står framför altartavlan i kyrkan och är iklädd en svart tunika och grön diakonskjorta.

Teckenspråkig verksamhet

Svenska kyrkans teckenspråkiga arbete vänder sig till dig som är döv, teckenspråkig och vill delta i en teckenspråkig gemenskap.

Vän i Skellefteå

Nya vänner väntar närmare än du tror! Hoppas ni längtar tillbaka till mötesplatsen Vän i Skellefteå. Torsdagar klockan 16-19 på S:t Olovsgården som vanligt. Välkommen!