Foto: Ingvar Andersson

Barn, familj och ungdomar

Välkommen till Barn och familjeverksamheten i Skatelövs och Västra Torsås församlingar

Jesus sade: Låt barnen komma till mig och hindra dem inte!

MÅNDAGAR

KYRKANS BARNTIMME

TID: 09.45-11.15
FÖR: Dig som är 4-5 år
PLATS: Församlingshemmet i Skatelöv

Vi bekantar oss med Bibeln och den kristna tron på ett enkelt och spännande sätt. Vi pysslar, leker och sjunger tillsammans och medverkar i familjegudstjänsterna. De barn som vill vara med hämtas (ca 9.45) och lämnas med buss vid Grimsgården.

Obs! Anmälan krävs, begränsat antal platser.

Ledare: Karin Bordon och Camilla Stark

TISDAGAR

SMÅ och Stora i Lönashult

TID: 09.30-11.00
Sockenstugan i Lönashult

En stund tillsammans i både stillhet och aktivitet med bl a sång, rytmik, ramsor och rörelsesånger, fika, samtal och andakt. Träffarna är också ett bra tillfälle för föräldrar med mindre barn att träffas, byta erfarenheter och kanske knyta nya kontakter.

LEDARE: Lena Carlsson och Camilla Stark

TONÅR!

TID: 15.30-17.00
FÖR:
Dig som går på högstadiet
Församlingshemmet i Skatelöv

Efter en intensiv skoldag är det jättemysigt att få komma till församlingshemmet! Där erbjuds mumsigt fika och gott prat i en lugn och skön miljö. Om vi hinner blir det även sång, pyssel och drama. Goa skratt och kloka ord får man garanterat med sig hem!

LEDARE: Karin Bordon

MUSIKALGRUPPEN

TID: 17.00-18.30
Dig som går i årskurs 2-6
Församlingshemmet i Skatelöv

Vi sjunger och dramatiserar och jobbar med koreografi, leker och pysslar ibland. Vi medverkar i familjegudstjänster, ibland har vi filofixdag med övernattning!

LEDARE: Malin Wiklund, Sofie Skagert Lönn och Adina Johansson

ONSDAGAR

MINIORERNA

TID: 12.50 - 14.30
FÖR: Dig som är 6 och 7 år
PLATS: Församlingshemmet i Skatelöv

På olika spännande sätt får vi del av Bibelns berättelser, vilket ofta leder till något speciellt pyssel eller lek. Vi medverkar vid familjegudstjänsterna. Ibland har vi en filofixdag eller hittar på något annat kul! De som vill vara med hämtas (ca 12.50) och lämnas med buss vid skolan.

OBS! Anmälan krävs, begränsat antal platser.

LEDARE: Karin Bordon och Camilla Stark

TRÄFFPUNKT

TID: 17.00-19.00
FÖR:
Alla åldrar, små och stora, unga och äldre.
Sockenstugan i Lönashult

Träffpunkten är mötesplatsen för alla åldrar! Varje träff inleds med en enkel vardagsgudstjänst med sång, bön och ljuständning i Västra Torsås kyrka. Därefter fortsätter vi i sockenstugan med pyssel eller någon annan aktivitet som anknyter till dagens tema. Vi avslutar med att äta tillsammans. Höstens första Träffpunkt blir den 16 september.

LEDARE: Karin Bordon och Lena Carlsson

TORSDAGAR

SMÅ OCH STORA

TID: 09.30 - 11.00