Upptäckarna

Upptäckarna intar Bullmark. Enkelt friluftsliv, lek och annat kul för dig som går i årskurs 3-6.

Att göra sina läxor är ju bra – men man vill ju ha lite kul också!

Därför är vi superglada att vi får bjuda in dig till Upptäckarna, en grupp för alla i åk 3-6 som vill prova på enkelt friluftsliv, leka och ha kul. Vi hinner också med att äta mellis och ha en samling där vi pratar om tro och annat som är viktigt i livet.

Vi startar och avslutar i Bullmarks kyrka och gör någon utflykt däremellan. Ta med kläder för att vara ute i alla väder!

Att vara med i Upptäckarna är helt gratis. Kom gärna och prova!

För att vi ska kunna nå deltagarnas föräldrar om det skulle behövas vill vi att man anmäler sig. Det kan du göra när som helst via formuläret längre ner på sidan.

När och var?

Bullmarks kyrka
Onsdagar 15.00-16.30 (HT 2019 veckorna 42, 43, 45 & 46)

Upptäckarna arrangeras i samarbete med studieförbundet Sensus.

Du kan anmäla dig när som helst, även under terminen.

Ledare

Jonas Nording