Play: Gudstjänst från Täfteå byakyrka 7 juni 2020

Nyhet Publicerad

Premiär för hemmagudstjänst från Täfteå byakyrka. I Kristoffer Hedmans predikan får vi möta några av Jesus vänner när allt ser riktigt svart ut. Men mitt i sorgen sätter Marta ändå ord på vem Jesus är – och undret sker! Välkommen att vara med i gudstjänsten du också.

Gudstjänsten finns tillgänglig från klockan 10.00 söndag 7 juni 2020.

Vill du vara med och ge en gåva till söndagens kollekt? 7 – 12 juni till går den till ACT Svenska kyrkan som mer än någonsin behöver ditt stöd nu i coronatider. Skicka din gåva med Swish till 123 459 56 25. Skulle du vilja stödja ACT Svenska kyrkan långsiktigt och bli månadsgivare? Det kan du bli här >>

Nästa hemmagudstjänst från Sävar-Holmöns församling sänd söndag 21 juni.

Fler hemmagudstjänster

Play: Hemmagudstjänst från Klockarbacken, söndag 16 maj 2021

Vem är Hjälparen och varför kan det vara så svårt att ta emot hjälp. Välkommen till en digital friluftsgudstjänst från Klockarbacken i Sävar där du bland annat får hör sång av Marielle Karlsson och Marina Karlsson.

Prästen Johanna Forsgärde predikar i Sävar kyrka

Play: Hemmagudstjänst från Sävar kyrka, söndag 25 april 2021

Vägen till livet, är söndagens tema. Men vilket liv och vems? Är det mitt, ditt eller någon annans det är frågan om? Och vad är det för väg? Välkommen att vara med och fira hemmagudstjänst från Sävar kyrka.

Play: Påskdagsgudstjänst, 4 april 2021

Årets påskdagsgudstjänst liknar ingen annan – pandemin gör att den flyttat hem till församlingsbor runt om i hela Sävarådalen. Men vi börjar i Sävar kyrka där pastor Frida Hägglund hälsar välkommen!

Play: Altaravklädning i Sävar kyrka, skärtorsdag 1 april 2021

Var med i de högtidliga förberedelserna inför långfredagen när altaret kläds av och altarskåpet stängs. Den som någon gång hört altarskåpet i Sävar kyrka stängas glömmer det inte.

Ett suddigt kors.

Play: Passionsandakt, onsdag 31 mars 2021

I den tredje och avslutande passionsandakten följer vi, tillsammans med prästen Kristoffer Hedman, Jesus de sista timmarna fram till korsfästelsen.

Play: Passionsandakt, tisdag 30 mars 2021

I den andra av påskens ekumeniska passionsandakter följer vi Jesu ensamhet i Getsemane och vår ensamhet tillsammans med prästen Kristoffer Hedman.