Foto: Pixabay.com

After School

En rolig efter-skolan aktivitet för dig som går i årskurs 4-6. Vi har After School-träffar i både Sävar och Täfteå.

Att göra sina läxor är ju bra – men man vill ju ha lite kul också!

Därför är vi superglada att vi får bjuda in alla som går i åk 4-6 till After School, en hel eftermiddag med mellis, lek och olika aktiviteter. Vi hinner också med en samling där vi pratar tro och annat som är viktigt i livet.

Att vara med på After School är helt gratis.

För att vi ska kunna nå deltagarnas föräldrar om det skulle behövas vill vi att man anmäler sig. Det kan du göra när som helst via formuläret längre ner på sidan.

After School arrangeras i samarbete med studieförbundet Sensus.

After School Sävar

I Sävar finns det förutom alla andra aktiviteter varje vecka också möjlighet att prova på att spela instrument och att sjunga i mikrofon i vår musikverkstad.

Klockargården i Sävar
TISDAGAR, drop-in från när skolan slutar fram till 16.30

(HT 2020 startar 8 september)

After School Täfteå

täfteå byakyrka
Onsdagar, DROP-IN FRÅN NÄR SKOLAN SLUTAR FRAM TILL 16.30

(HT 2020 startar 9 september)

Corona-information

Sävar-Holmöns församling har utifrån Folkhälsomyndigheten rekommendationer valt att fortsätta erbjuda samlingar och körer för barn. Vi ser till att hålla god handhygien, försöker hålla rekommenderat avstånd – speciellt vid sång och är extra noga med hygienen vid servering av fika. Precis som i skolan gäller att ditt barn ska stanna hemma vid symptom på förkylning och stanna hemma minst två dagar efter att barnet blivit symptomfritt.

Anmäl dig här

Du kan anmäla dig när som helst, även under terminen. Det går också bra att komma och prova på innan man anmäler sig.

Ledare

Jonas Nording