Zoom-träffar: Vår tro

Vill du samtala om tro och andlighet en gång i veckan?Vi börjar med att tala om frälsarkransen. Frälsarkransen utvecklades av biskop Martin Lönnebo. Den är till för att hjälpa nutidens människor i alla åldrar att ta steg mot sitt inre med hjälp av bönen. Följ med på Zoom varannan söndag kl 18.00. Nästa träff 13:e december.

Är du intresserad av tro och andlighet? Skulle du vilja samtala med andra svenskar om trosfrågor en gång i veckan? På torsdag påbörjar vi våra Zoom-träffar "Vår tro". Första gången kommer vi tala om Frälsarkransen och samtalet leds av vår präst Brandon Peck.

Vid frågor kontakta Brandon på brandon.peck@svenskakyrkan.se. Varannan söndag kl 18.00. Nästa träff 29:e november.

Frälsarkransen utvecklades av biskop Martin Lönnebo. Den är till för att hjälpa nutidens människor i alla åldrar att ta steg mot sitt inre med hjälp av bönen.

De olika pärlorna med namn som kärlekspärlan, tystnadspärlorna, bekymmerslöshetspärlan och Gudspärlan vill vara ett stöd i att fokusera på tillvarons djupdimension. Armbandet kan sägas förpacka bönens element på ett sätt som öppnar urgammal kunskap om människans behov för grupper som kan känna sig främmande för gamla former av bön.