Kondoleans

När man skickar en kondoleans skänker man samtidigt en gåva till ett välgörande ändamål. I spåren av den ekonomiska krisen söker sig många fler människor än vanligt till Svenska Kyrkan för att få hjälp. Detta kan betyda ett ljus i mörkret för en medmänniska som har det svårt.

Kondoleans

Att skicka en hälsning i livets olika skeenden är uppskattat av många. Ofta skickar man en kondoleans i samband med någons begravning och samtidigt skänks en gåva som används för välgörande ändamål. Det är också möjligt att skicka en hälsning i samband med dop och bröllop eller annan högtid i livet.

Du kan beställa en kondoleans här eller kontakta Pastorsexpeditionen för att beställa per telefon 0533-69 13 00.

Beställ en kondoleans

PASTORSEXPEDITIONEN