Kondoleanser
Foto: Ulf Hellborg

Beställ en kondoleans

Här kan du beställa en kondoleans

...för det diakonala arbetet i hela Säffle pastorat, för lokala blomsterfonder i våra församlingar, till ACT (Svenska kyrkans internationella hjälparbete) eller till SKUT (Svenska kyrkan i utlandet).

De personuppgifter du lämnar behandlas i enlighet med GDPR. läs mer...

Formuläret som du fyller i genererar en faktura till dig. Var därför noga när du fyller i dina uppgifter. Tänk på att det tar minst 4 arbetsdagar för kondoleansen att komma fram om begravningen hålls på annan ort än i Säffle kommun.

Om du är sent ute eller är osäker på om konoleansen ska hinna fram i tid är du välkommen att istället ringa oss istället på 0533-691300.

 

_________________________________

INFORMATION OM DEN AVLIDNE: -Fyll i information om den avlidne. Namnet är obligatoriskt. Fyll även i Lokal och Ort samt Datum för begravningen.

INFORMATION OM BESTÄLLAREN: -Fyll i information om dig som beställare. Alla fält är obligatoriska och det beror på att vi måste kunna få tag på dig vid oklarheter i beställningen.

Skriv in din hälsning som ska skrivas på kondoleansen i fältet nedan. Till exempel: En sista hälsning... Vårt varma deltagande...

VÄLJ EN AV FONDERNA

BETALNING: -Efter din beställning kommer en faktura att skickas ut till dig.

LÄS IGENOM OCH SKICKA: -Läs igenom din beställning och bekräfta genom att klicka på knappen SKICKA här nedan. Tänk på att det tar minst 4 arbetsdagar för kondoleansen att komma fram om begravningen hålls på annan ort än i Säffle kommun. Om du är sent ute eller är osäker på om kondoleansen ska hinna fram i tid är du välkommen att istället ringa oss istället på 0533-691300. Tack för din beställning!