Pilgrimsvandring

Planerade datum 21 augusti och 11 september

Söndagen den 21 augusti samlas vi i Kyrkans hus, Sjuntorp kl. 13.00 för samåkning till dagens etapp. Detaljer kring dagen kommer att annonseras på Facebook. Beräknad återkomst senast 17.00. Medtag egen ryggsäck packad med vatten, matsäck och sittunderlag. Kläder efter väder och rejäla kängor.

Söndagen den 11 september är det dags igen. Samling i Kyrkans hus, Sjuntorp för samåkning. Beräknad återkomst senast 16.00. Medtag egen ryggsäck packad med vatten, matsäck och sittunderlag. Kläder efter väder och rejäla kängor.

Behöver du fylla på energi? Längtar du efter tystnad? Eller bara älskar du att vandra, få vara utomhus och uppleva vår rika natur? Då kan pilgrimsvandring vara något för dig.

Nu är våren i antågande och vad kan väl vara viktigare än att ge sig själv möjligheten att stanna upp ett slag. Att vara mindre i huvudet och mer i kroppen.

Fötterna vandrar i behagligt tempo och emellanåt stannar vi upp för att titta på allt vackert runt om oss.

Stora delar av vandringen sker i tystnad för att möjliggöra en inre kontakt. Men vi kommer också att dela liv och samtala med varandra.

”När vi tillåter oss att vara tysta och låter tankar och måsten vila,
är det lättare  att komma i kontakt med sig själv, sitt inre, Gud. ”

För mera information, kontakta Monica Roolf. Tel: 0723-09 99 06

• Monica Roolf

Mer om Monica Roolf

Kantor med ansvar för musikverksamheten i pastoratet. Medverkar på gudstjänster och vid kyrkliga handlingar, samt är ledare för våra körer.