Soppservering

Varmt välkommen att äta soppa i Kareby församlingshem. Sommaruppehåll nu. Första tillfället i höst blir 12/9.

Soppa med smörgås, kaffe och kaka serveras kl 16-18 i Kareby församlingshem under en del torsdagar i höst. Inget program, utan var och en får komma och gå som man vill.

Kostnaden är 30 kr/vuxen och gratis för barn och ungdomar.

Datum för hösten 2019:

Fler datum kommer snart!

För mer information kontakta Helene Hermansson tel. 0303-24 34 10

Välkomna!

SOPPA + FIXA CYKELN

Torsdag 11 april
kl 16-18

Ta med din cykel 12 tummare till 28 tummare, vi hjälper varandra med service!! Vi  smörjer, lär, mekar, får tips och stöd med att få cykeln/cyklarna fixade inför vårens cykelturer.

Ta med det du tror att du kan behöva tex en ny innerslang för att laga en punktering, cykelpump, ventilgummi.

På plats kommer det finnas en del “cykelservicetillbehör” att tillgå för självkostnadspris. Micael Skårhammar med flera finns med som ”handledare”.

Soppa med nybakat bröd, kaffe o kaka serveras inne i församlingshemmet samma tid. 30 kr/person. Barn o ungdomar gratis.

Kontaktperson Helene Hermansson, diakon, 0739-859139

VARMT VÄLKOMNA