Konfirmation

Varför konfirmation? Konfirmationsläsning är en möjlighet att fundera över livet. Vad är viktigt för mig? Vad kan jag påverka? Vad är lycka? Vad händer när vi dör? Varför finns det olika religioner? Konfirmation är också att åka på läger. Ett av lägren är en resa till Krakow där vi besöker Auschwitz och Birkenau. I en tid då människovärdet ifrågasätts, känns det angeläget att påminna om det som vi aldrig får glömma. För att bli konfirmerad är det viktigt att du är döpt men du behöver inte vara döpt för att börja läsa. Nyfiken? Kom gärna och testa några gånger! Undrar du över något? Hör gärna av dig. Se kontaktinformation nedan.

KONFIRMATION 2022 - SÖNDAGSGRUPPEN RINGSJÖ

Uppstart den 19 september 2021 kl. 11:00 med Ungdomsgudstjänst i Bosjökloster kyrka. Efter gudstjänsten blir det information till målsmän och nya konfirmander i församlingshemmet

Läsningen är c:a var 3:e söndag, en heldag.

Två läger. Första lägret är 15-17 oktober. Andra lägret blir under våren 2022 och är en resa till Kraków.

Vi kommer också att göra studiebesök på bl.a. kloster, Domkyrkan och Diakonicentralen, pilgrimsvandra m.m.

Konfirmationsgudstjänst kommer senare!