Ungdomskör

Sävedalens ungdomskör

från 13 år
• Onsdagar 19.30-21.00 i Sävedalens kyrka och församlingshem
Till ungdomskören är alla sångsugna välkomna, både killar och tjejer!
Kören består av blandade åldrar, som ses och repar en gång i veckan. Normalt sjunger vi regelbundet i kyrkorna, gör musikaler och konserter och åker ibland på läger och resor. Då och då händer det att körmedlemmarna får individuella sånglektioner. Efter repen på onsdagar brukar vi också hänga kvar för att fika och umgås en stund.
Kontakt och anmälan:
Maria Wall
031-340 42 84 │0761-42 52 49
E-post • maria.wall@svenskakyrkan.se

Vad är det bästa med kören?

Timea Degerman:
-Det är gemenskapen, att träffa människor. Man får verkligen vara sig själv och alla har kul. När man kommer hit släpper man allt annat och fokuserar bara på att ha roligt.

Rebecca Johansson:
-Körerna har funnits med hela livet. Gemenskapen är speciell här och har betytt mycket. Det är en skön plats. Åldern spelar ingen roll, utan alla hänger med varandra.

Dorothea Jonasson:
-För mig har kören varit ett lugn och en trygghet. När det är stressigt i skolan så kan man släppa det när man kommer hit. Det ger energi att vara här.