Ungdomskör

Sävedalens ungdomskör

från 13 år
• Onsdagar 19.30-21.00 i Sävedalens kyrka och församlingshem
Till ungdomskören är alla sångsugna välkomna, både killar och tjejer!
Kören består av cirka 30 sångare, i blandade åldrar, som ses och repar en gång i veckan. Vi sjunger regelbundet i kyrkorna, gör musikaler och konserter och åker ibland på läger och resor. Då och då händer det att körmedlemmarna får individuella sånglektioner. Efter repen på onsdagar brukar vi också hänga kvar för att fika och umgås en stund.
Hösten 2020 │ 2 sep-16 dec. Höstlov 28 okt.
Maria Wall (börjar 11 augusti)
031-340 42 84 │0761-42 52 49
E-post • maria.wall@svenskakyrkan.se
Klicka här för > Anmälan

- Vi är i ganska olika åldrar, typ 13-25 år, men det funkar bra ändå. Det är kul att sjunga och uppträda. Och fika! (skratt)... - Det är jättekul! Gemenskapen är det viktigaste. Vi skrattar och peppar varandra.... - Jag älskar att sjunga! Jag tycker att det är jättekul att vara med alla kompisar i kören. Det är kul med uppträdanden och läger och så ska vi åka till Paris.... - Jag gillar att sjunga och uppträda och jag gillar att träffa kompisarna som man får här.

Miranda, Ellen, Jonna och Tilde i Sävedalens Ungdomskör