Barn och ungdom

Träffas och trivs.

Kalender

En komplett överblick av församlingens verksamhet återfinns alltid i församlingens kalender som är tillgänglig via webbplatsens sidhuvud eller startsida.

Norrahammar

Babyrytmik

Norrahammars församlingshem, tisdagar kl. 13:00–14:30

Välkommen med ditt barn (2–8 månader) till en härlig stund i musikens och rörelsens tecken! På ett lekfullt vis stimulerar vi barnets utveckling motoriskt, socialt och emotionellt genom bl. a. sång, vaggning, ramsor och dans.

Babyrytmik kräver anmälan. 10 tillfällen. Start vecka 5.

Visa 'Babyrytmik' i kalendern

Dramagrupp

Norrahammars församlingshem, tisdagar kl. 16:00–17:00

För dig som går i årskurs F-3 och gillar att dramatisera, skapa med kroppen och ha roligt tillsammans. Kom och våga utmana dig själv!

Start vecka 5.

Kontaktperson: Ann Forsling.

Visa 'Dramagrupp' i kalendern

After School

Norrahammars församlingshem, måndagar kl. 14:00–16:30

Roliga aktiviteter för dig i årskurs 3–6. Vi leker, pysslar, bakar och ser på film.

Visa 'After School' i kalendern

Ledarskola

Utvalda tillfällen under våren

För dig som vill utöka din ledarskapsförmåga och ditt engagemang inom församlingens verksamet. Från årskurs 9 och uppåt.

Kyrkvillan

Babyrytmik

Kyrkvillan, onsdagar kl. 10:00–11:30

Babyrytmik kräver anmälan. 10 tillfällen. Start vecka 5.

Visa 'Barnrytmik' i kalendern

Småbarnsrytmik

Kyrkvillan, onsdagar kl. 13:00–14:30

Välkommen med ditt barn (9–24 månader) till småbarnsrytmik. Vi fortsätter att stimulera barnens utveckling i samma anda som babyrytmiken. Eftersom en ettåring sällan vill sitta still så varvar vi med rörelser och lugna pass samt väcker intresse med olika redskap.

Småbarnsrytmik kräver anmälan. 10 tillfällen. Start vecka 5.

Visa 'Småbarnsrytmik' i kalendern

Kyrkans öppna förskola

Kyrkvillan, fredagar kl. 09:00–12:00

Välkommen med ditt barn eller barnbarn (0–5 år) till Kyrkans öppna förskola. Med lek, musik, samtal och fika har ni möjlighet att träffa andra barnfamiljer.

Start vecka 4.

Kontaktperson: Therése Ekvall.

Visa 'Kyrkans öppna förskola' i kalendern

Juniorer

Kyrkvillan, onsdagar kl. 15:00–17:00

Roliga aktiviteter för dig i årskurs 4–6, exempelvis temakvällar, film, pyssel och läger.

Kontaktperson: Mattias Karlsson.

Visa 'Juniorer' i kalendern

KV-ungdom

Kyrkvillan, utvalda fredagar kl. 18:00–22:00

Vissa utvalda fredagskvällar möts vi och hittar på något skoj, lärorikt, nervkittlande tillsammans. Oftast i Kyrkvillan. Ibland någon annanstans. Välkommen!

Kontaktperson: Mattias Karlsson.

Visa 'KV-ungdom' i kalendern

Svenska Kyrkans Unga

Barn- och ungdomsverksamheten i Norrahammars församling är ansluten till Svenska Kyrkans Unga.

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro. Det är en demokratisk rörelse av ungdomar som verkar för gemenskap i församlingen.

Norrahammars församling tillhör distriktet i Växjö stift och har lokalavdelningar i Norrahammar och Hovslätt.

Therése Ekvall

Församlingspedagog, Baby- och barnsångkonsulent