Efter skolan – full fart till kyrkan

Tre eftermiddagar i veckan har vi många skolbarn hos oss. Vi gillar när kyrkan är fylld av lek, bus, sång och skratt. Vi är tillsammans och ägnar eftermiddagen åt lek, skapande, fika, sång och andakt. pga. av rådande läge med covid-19 har miniorerna pausats under höstterminen.

Pga av rådande läge har beslut tagits att Barnverksamhet tar paus under hösten 2020.

• Miniorer (årskurs F-6)

Måndag kl 14 -17
    Surte församlingshem

Ledare: Mia Nordin och Laila Spörndli

Vi möter barnen vid Surteskolan och går till församlingshemmet där föräldrarna hämtar när verksamheten är slut.

Miniorer (årskurs F-6)

Onsdag kl 14 -17

Bohus, Kyrkans hus
    Ledare: Mia Nordin och Laila Spörndli

Vi möter barnen vid Bohusskolan och går till Kyrkans hus där föräldrarna hämtar när verksamheten är slut.

Miniorer (årskurs F-6)

Torsdag kl 14 -17

Nödinge församlingshem
    Ledare: Mia Nordin och Laila Spörndli

Vi möter förskolebarnen vid Nödingeskolan och går till församlingshemmet där föräldrarna hämtar när verksamheten är slut.

Mia Nordin

Svenska kyrkan Nödinge