Hjälp att se livesändningen utan Facebook-konto

Du behöver inte ha ett Facebook-konto för att kunna se våra livesändningar där. Här hittar du en guide till hur du gör.

Det går bra att se livesändningen utan Facebook-konto, men vissa upplever det krångligt att hitta dit. Här hittar du hjälpen du behöver för att enkelt komma till sändningen både på en dator och en telefon. 

På datorn

Facebook vill gärna att du skaffar ett konto hos dem, trots att du inte behöver ett för att se sändningen. De försöker därför få dig att tro att du måste logga in. När du går in på vår Facebook-sida utan att vara inloggad kommer det se ut som på bilden ovan. Längst ner i rutan finns det en väldigt liten text där det står ”Inte nu”. Den klickar du på så kommer du till vår sida. Scrolla sedan ner så kommer sändnigen dyka upp. 

     

 

 

 

På telefonen

Facebook försöker få oss att skaffa ett konto eller att logga in även här. Det första vi möts av är en ruta där vi ombeds göra det. 

Börja med att scrolla ner en bit. 

 

        

 

 

När du har kommit en bit ner flyttas rutan till nederdelen av telefonen. Klicka på det lilla krysset i hörnet för att få bort rutan. 

När du har fått bort rutan har du bättre översikt och du kan nu scrolla ner till sändningen. 

Hoppas att denna guide har svarat på frågor och hjälp dig som har haft problem att hitta sändningen! 

Har du upplevt andra problem med att se vår livesänding på Facebook? Maila vår nadia.mitrovski@svenskakyrkan.se så försöker hon lösa problemet. Hon återkommer så fort hon kan, oftast vardagar. Livesändningen ligger uppe en vecka så duhar god tid på dig att se gudstjänsten.