Två barn sitter och pysslar.
Foto: Illustratör Susanne Engman

Barnverksamhet

Vi erbjuder många olika grupper för barn i våra kyrkor.

Två rosa maracas.

Babysång

Vi erbjuder babysångsgrupper i flera kyrkor i Motala församling för dig och ditt lilla barn.

Två bebisar ligger på golvet och skrattar.

Barngrupper

Motala församling erbjuder flera olika barngrupper i våra kyrkor. Välkommen till oss!

En grupp kvinnor sitter i en ring och lyfter tillsammans ett färgglatt tak. Inne i ringen, under taket, leker små bebisar.

Öppna förskolan

Välkommen till kyrkans öppna förskolor. För barn 0-6 år i vuxet sällskap. Här leker vi, pysslar, sjunger, fikar och knyter nya kontakter. Ingen anmälan. Drop in – kom när du vill och kan Fika till självkostnadspris

Två smartphones ligger på varandra.

Kyrkan – en app för barn

Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern. I den får du besöka en kyrka för att bland annat spela på orgeln, hälla vatten i dopfunten och måla ett kyrkfönster. I appen finns också korta filmer om dop, begravning, vigsel, jul och påsk.