En psalmbok på finska står uppställd på ett bord i en kyrka.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Sverigefinska - Suomalainen

Sverigefinsk verksamhet i Motala församling

Kolme graafista kuvaa caatista, puhelimesta ja nettikirjeestä.

Palveleva puhelin

Ruotsin kirkon keskusteluapu ja kriisipuhelin. Voit soittaa, lähettää nettikirjeen tai chattailla päivystäjän kanssa luottamuksellisesti. I Sverigefinska telefonjouren kan du prata finska, chatta eller skriva ett digitalt brev. Du kan vara anonym och ingen utomstående kan ta del av samtalet.

En flaggstång med finska flaggan mot en blå och molnig himmel.

Suomeksi (finska)

Välkommen att fira Finlands självständighetsdag och ta dela av Mark Levengoods reflektioner om firandet. Filmen textad på svenska. Tervetuloa Ruotsin kirkon suomenkielisille sivuille. 6. joulukuuta juhlistetaan Suomen itsenäisyyspäivää.

Ett barn tittar igenom rutmönster.

Kirkon jäsenet kertovat

Ruotsin kirkossa on 5,7 miljoonaa jäsentä. Lue eri-ikäisten kertomuksia, mitä jäsenyys ja seurakuntayhteys on heille merkinnyt. Sinäkin voit liittyä kirkkoon!

HIMMELI

Himmeli-lehti

Himmeli on Ruotsin kirkon ruotsinsuomalainen lehti. Verkkojulkaisun, pdf-lehden ja Himmelin juttuja löydät tältä sivulta.