Other languages with Google Translate

Kyrkomusik och körverksamhet

BARNKÖRER

Kyrkomusikerna Annika Fritzson och Linda Färdigh kommer att ha barnkörerna i Moheda pastorat tillsammans. Vi hoppas att vi som vanligt kan vara på Mohedaskolan men vi väntar fortfarande på besked. Vi hoppas kunna starta onsdag vecka 37. Det blir en kör för åk F-3 och en för åk 4-6. Vi kommer att sjunga och medverka vid olika tillfällen i våra kyrkor; Moheda, Slätthög och Mistelås. Vi hoppas att många barn vill vara med och sjjunga med oss.

/Annika och Linda

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

KYRKOKÖRER

Vi hälsar både gamla och nya körsångare välkomna att sjunga i våra körer. Körerna kommer att sjunga både var för sig och tillsammans för att ha möjlighet att göra större projekt.

Onsdagen den 4 september kl 19.00-20.30 startar vi upp terminen med en gemensam Körkick-off i Moheda församlingshem. Då kommer vi fika, sjunga och ha trevligt. Från och med den 11 september övar vi i Moheda församlingshem respektive Bergs missionshus.

Moheda kyrkokör onsdagar kl. 19.00-20.30. Ledare: Annika Fritzson

Slätthög & Mistelås kyrkokör onsdagar kl. 19.00-20.30. Ledare: Linda Färdigh

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vid frågor om kyrkomusik och körverksamheter så ber vi Er kontakta Annika Fritzson eller Linda Färdigh.