Other languages with Google Translate

Kyrkomusik och körverksamhet

MOHEDA FÖRSAMLING

Välkomna till Moheda församlings körer!

Barnkören ”Do-re-mi” träffas på måndagar kl 13-13.45 på Mohedaskolan. För killar och tjejer i klass 1 och 2.

Barnkören "Körkompisarna" träffas på tisdagar kl 13.15-14.30 i Moheda församlingshem. För killar och tjejer i klass 3 och 4.

Barnkörerna medverkar i gudstjänster ca tre-fyra gånger och även vid Luciafiranden.

Kyrkokören över på tisdagskvällar kl 19-20.30 i Moheda församlingshems övre stora sal. Kören sjunger blandad, mest fyrstämmig repertoar och i både kvinnor och män är välkomna! Under hösten sjunger vi t.ex. vid Allhelgonahelgen, Advent och Jul men även vid andra tillfällen.

Är du intresserad av att vara med i körerna eller har frågor om detta?

Tveka inte att höra av dig till:

Pastorsexpeditionen i Moheda, 0472-70038.

- - - - -

SLÄTTHÖG OCH MISTELÅS FÖRSAMLINGAR

Kom och sjung i kör!

Lufta dina lungor och fyll ditt hjärta med sång!

Slätthögs och Mistelås kyrkokör övar onsdagar kl. 19:00-21:00 i Bergs

missionshus. Start onsdagen den 5 september

Nya medlemmar anmäler sig till körledaren:

Maria Bertilsson Panagou

0472-267864, 076-1268162

Varmt välkomna!

Vid frågor om kyrkomusik och körverksamheter så ber vi Er kontakta kyrkoherde Magnus Hedin, 0472-70038.