Mhanzi marimba

För dig som vill pröva något annorlunda instrument

Har du intresse av att spela marimba, mbira, trummor, sjunga och dansa till rytmer från södra delen av Afrika.
Då är du varmt välkommen till vårt församlingshem för att prova och eventuellt/ så småningom bli en del av vår härliga marimbagrupp- Mhanzi.

Du behöver inte vara en musiker för att vara medlem i Mhanzi. Mhanzi övar på tisdagskvällar kl. 19.00 -21.00 i Löddeköpinge församlingshem.

Att komma och spela marimba hos oss kostar inget.
Kontaktperson är Tipei Marazanye han svarar på dina eventuella frågor och det är
till honom du anmäler ditt intresse.

Tipei Marazanye

Församlingsmusiker