Barn och familj

Barnen är vår framtid och förtjänar det bästa. Även det minsta barn kan ta emot Guds kärlek och är välkommen in i församlingens gemenskap.

Mer info hittar du nedan. Vi finns även på Facebook, där vi heter "Barn och familj, Lindome församling". Där lägger vi ut aktuell information om vår verksamhet.
Så gilla oss på Facebook och ta del av vad som händer!
Välkommen!

Obs: vill du se hela Facebook-sidan, klicka på rubriken ”Barn och familj, Lindome församling”, eller på Facebook-loggan i det högra hörnet av varje inlägg.

Öppen förskola

Dörrarna står öppna för alla barn i sällskap av föräldrar, mor- och farföräldrar eller annan vuxen. Här finns möjlighet till fri lek med lekmaterial för alla åldrar.

Barnkör

Barnkören är för barn 6-9 år och träffas på torsdagar kl 17 - 17.40 i Församlingscentrum.

Leah-gudstjänst

Häng med på Leahfest! I Lindome församling finns det snälla lejonet Leah. Vi träffar gamla och nya vänner, pysslar och leker, sjunger, äter något gott och upptäcker mer om Jesus.

Dop

Att döpas är att få nytt liv, att bli en del av kyrkan - Guds stora familj, och starten på den kristna livsvägen. Det är att få en stor gåva ifrån Gud.