Foto på lila knappar där det står "Kykoval 2021" och "Rösta i kyrkovalet 19 sept"

Nå ut

Nominerinsgruppen är ansvarig för att göra sina egna informationsinsatser så att väljarna får reda på vad gruppen vill.

Nomineringsgruppen ansvarar själv för att nå ut till väljarna med information. Både om att ni ställer upp i kyrkovalet och vad ni vill åstadkomma.

Kontakta gärna valnämnden för att höra om de har några planer på att skapa arenor för nomineringsgrupperna. Församlingen eller pastoratet kan hjälpa dig att komma i kontakt med valnämnden där du bor.

Signalelement för nerladdning

Signalelement är bilder som används vid kyrkovalet 2021. Det är inte samma sak som logotype.

Ladda ned signalelementen som zip-filer, en fil per språk. Varje zip-fil innehåller detta:

Fyra filer för tryck i format .eps, en i färg (CMYK), en i svart och en negativ samt signalelementet snedställt på vit platta.
Fyra filer för webb i format .png, en i färg (RGB), en i svart och en negativ samt signalelementet snedställt på vit platta.

Signalelement på svenska

Signalelement på finska

Signalelement på engelska

Signalelementet ska inte placeras så att det uppfattas som en avsändare. Signalelementet får användas tillsammans med nomineringsgruppernas logotyper. Observera att nomineringsgrupper inte får använda Svenska kyrkans logotype i sin kommunikation.

Du kan ladda ned information om signalelementet som en pdf.

Färgkod för kyrkovalet

Den lila färg som används i kyrkovalet 2021 har följande koder:

• CMYK: 40/100/0/0
  • RGB: 167/22/128
  • HEX: #a71680
  • PMS: 7655C (på bestruket papper)
  • PMS: 2352U (på obestruket)​