Skattkistan

Skattkistan är fylld med kläder och leksaker till behövande. Nedan hittar du information om öppettider, hämtning och lämning.

Ändrade öppettider

Sommarstängt

Skattkistan har nu sommarstängt.

Mini-skattkistan

Besök gärna vår mini-skattkista utanför pastorsexpeditionen på kyrkans gård.
Vardagar 10-12.
Välkomna!

Tänk på att hålla avstånd till varandra och att du som besöker oss är fri från  örkylningssymptom.

Skattkistan ligger på övervåningen i Kamrershuset, bredvid Närhetens kyrka.

Besöksadress Vattugatan 11, Kil

Kontakta Kaarina Danskain, 0554-68 80 86, för aktuella öppettider.

Kom och hämta!

Skattkistan är till för familjer som har det tufft ekonomiskt. Här får du hämta begagnade kläder och skor till barn i alla åldrar. Det kostar ingenting. Om det inte finns just de kläder som du har behov av så har vi också möjlighet att lägga ut olika förfrågningar och se om någon har.

Kom och lämna!

Hjälp oss hjälpa andra! Har du urvuxna kläder till barn går det jättebra att lämna dem hos oss. Kläderna ska vara hela och rena när du lämnar in dem hos oss. Bebiskläder efterfrågas inte i samma utsträckning som kläder för de lite äldre barnen. Det går också bra att lämna leksaker.