Växtplatser för vuxna

Alla funderar vi på livets stora frågor. I delandet växer vi tillsammans.

 

”Gå ut och gör alla folk till lärjungar…” sa en inflytelserik person en gång. Att vara lärjunge, hela livet öppen att lära sig, utvecklas, söka sanning och kärlek. Visst vill du det? Den kristna församlingen är en mötesplats och växtplats, där delandet oss emellan och kyrkans tro och tradition ger mycket hjälp, glädje och mening… Här finns många möjligheter! Du har något unikt att ge, och få!

Kärnan

Frälsarkransmeditation, måltid, föredrag och samtal med låga trösklar och högt i tak! Vi träffas i regel varannan torsdag 18.00-21.00 i Kärna församlingsgård. 
Läs mer om Kärnan.

studiegrupp

Vi samlas kring frågor om den första tiden efter Jesu död och uppståndelse. Kan vi känna igen oss själva och vår tid? Vi utgår från Peter Halldorfs bok ”Andens folk - En lärljungavandring genom Apostlagärningarna”. Varje torsdag 16.00-17.30.
Anmälan till Inger Giertz, präst. 013-683 55.

samtalsgrupp för sörjande

Vi träffas 14.00-16.00 ungefär varannan onsdag. I samverkan med grannförsamlingar. 

skapandekväll godly play

Skapandekvällar för alla åldrar med kvällsmat, berättelse och skapande. Enstaka torsdagar i Kärna församlingsgård.

dop & Konfirmation

- Är du konfirmerad?
- Jag ville inte konfirmeras, det var inget för mig. Men nu är det annorlunda...
Längtar du efter att som vuxen bli döpt eller konfirmerad? Det är aldrig försent!
Kontakta församlingsexpeditionen för att boka tid.

bli kyrkvärd

Vill du vara med och förbereda gudstjänster, ordna med fika och hälsa välkommen till kyrkan? Finns det något annat sätt du skulle vilja bidra? Det finns många sätt att hjälpa till och alla gör det utifrån sina egna förutsättningar. Vi hjälps åt och vi kan aldrig bli för många! Hör gärna av dig!