Other languages with Google Translate

Kontakt

Kärna församling Besöks- och postadress: Norrmalmsvägen 23, 58662 Linköping Telefon: +46(13)230550 E-post till Kärna församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Nedan finner du lediga tjänster i Kärna församling

Kyrkomusiker 100%

Kärna församling ligger strax väster om Linköping i Malmslätts samhälle med omnejd. I församlingen finns de tre kyrkorna Kärna, Kaga och Ledberg samt församlingsgården i Kärna. I församlingen finns ett rikt kör- och musikliv. Läs mer om församlingen och gärna vår församlingsinstruktion på www.svenskakyrkan.se/karna

Vi söker nu dig som:

·      Vill bli en del av det viktiga framtidsarbetet med församlingens musikliv

·      Stortrivs i rollen som körledare och brinner för sångglädje och engagemang

·      Ser potentialen i och vill vidareutveckla församlingens vuxenkörsverksamhet

·      Har vilja och intresse att arbeta generations- och gränsöverskridande

·      Vill vara med och utveckla församlingens gudstjänstliv tillsammans med andra

·      Tycker om att ha roligt i arbetet

Du har lätt för att samarbeta, är engagerande, social och lyhörd. Du är målinriktad, ser människor, står för ett inkluderande körledarskap och vågar tänka nytt.

I tjänsten ingår sedvanliga kyrkomusikeruppgifter som tjänstgöring i samband med gudstjänster och kyrkliga handlingar samt vissa gemensamma projekt i arbetslaget. Vi erbjuder ett trevligt och ambitiöst arbetslag, bra friskvårds- och utbildningsmöjligheter samt nyrenoverade verksamhetslokaler i Kärna församlingsgård, endast 7 km från Linköpings centrum.

Kvalifikationer:

·       Kantors- eller organistexamen

·       Erfarenhet av arbete som kyrkomusiker och körledare/sångcoach med bred repertoar

·       tillhörig Svenska kyrkan och delar dess värderingar

·       innehar B-körkort och har tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde 2019-04-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Carl Jyllermark, kyrkoherde carl.jyllermark@svenskakyrkan.se, tel 013-230552 eller Daniel Byström, kantor daniel.bystrom@svenskakyrkan.se, tel 013-230564.

Sista ansökningsdag är 2018-12-29, intervjuer kan ske löpande. Skicka din ansökan innehållande personligt brev + CV via mail till karna.forsamling@svenskakyrkan.se

Varmt välkommen med din ansökan!

*Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster i samband med denna rekrytering.

Ladda hem annonsen här