Covid-19 och våra verksamheter

Aktuell information om hur vi anpassar vår verksamhet utifrån gällande restriktioner.

Från och med 9 februari så tas merparten av restriktionerna mot Covid-19 bort. Det innebär att platsbegränsningarna i samband med gudstjänsterna försvinner och att det vanliga antalet sittplatser gäller i församlingens kyrkor.

För privata sammankomster i Kärna församlingsgård går det att vara max 100 personer i samband med minnesstund eller dopkalas.

Merparten av församlingens grupper och verksamheter för vuxna kommer att börja starta upp i februari/mars. Det gäller även de verksamheter för barn och ungdomar som fått framskjuten terminsstart. Mer information kommer om det på hemsidan och via gruppansvariga.

Trots slopade restriktioner är det fortsatt viktigt att vi motverkar smittspridning, är rädda om varandra och tänker på att en del även fortsatt kommer att vilja hålla lite avstånd.

Precis som tidigare är det viktigt med god handhygien och att man stannar hemma om man känner sig sjuk eller har symptom.

Varmt välkommen till församlingens gudstjänster och verksamheter!

gudstjänster

Vi firar gudstjänst varje söndag klockan 11.00 i Kärna kyrka . Övriga gudstjänster och löpande uppdateringar om evenemang hittar du i Kalendern samt på vår Facebook-sida. 

Gå till Kalender . (Öppnas i nytt fönster.)

Gå till Kärna församlings Facebook-sida . (Öppnas i nytt fönster.)

Det finns även möjlighet att be en bön eller tända ett ljus digitalt, via Bönewebben .  (Öppnas i nytt fönster)

kontakt

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till församlingsexpeditionen på telefon 013-23 05 50 eller via mail karna.forsamling@svenskakyrkan.se. Alla kontaktuppgifter finns på hemsidan.