Norrstrands kyrka och klocktorn i solsken.

Norrstrandskyrkan

Här hittar du café, sopplunch, regnbågsmässor, körer, gudstjänster och engagerade människor. Här finns plats för dig också.

Våffelcafé, Norrstrandskyrkan

Välkommen in för en våffla eller två. Sista torsdagen i månaden kl 11.00-14.00.

Frågeleken, Norrstrandskyrkan

Gnugga dina geniknölar och svara på olika frågor om kultur, natur, sport och mycket annat med en kopp kaffe. Vi ses i Café Titt-in. Varje onsdag 15 februari - 22 mars kl. 11.00. Välkommen.

TEMA-promenader på Norrstrand

Välkommen på onsdagspromenader kl. 11 går vi tillsammans och har varje gång olika teman att sysselsätta oss med. Välkommen! Start 26 april 2023.

En låda tepåsar står bredvid några muggar med Svenska kyrkans emblem.

Café Titt-in, Norrstrandskyrkan

Välkommen att komma förbi och ta en fika och läs dagens tidning! Varje onsdag och torsdag kl. 11-14. 25 januari -17 maj 2023

Lunchmusik och soppa i Norrstrandskyrkan

Tisdagar kl 12.00. Börjar med ett musikprogram i kyrkan, därefter äter vi soppa tillsammans i Mariasalen.

Öppen förskola Norrstrandskyrkan

Tisdagar 13.30-15.30. För barn 0-6 år i sällskap av vuxen. Start 24 januari 2023. Varmt välkommen!

Skattkistan - kläder som är bra för miljö och plånbok

Obs: Just nu har vi inlämningsstopp. Sista öppettiden för terminen är 13/6. Vi öppnar igen efter sommaruppehållet den 15/8, då tar vi åter emot kläder, då är det kläder och skor inför hösten, skaljackor, regnkläder, gummistövlar, höstjackor. Allt ska vara helt och rent!

Kvinnoliv i förändring

Samtalsgrupp för kvinnor. Den handlar om klimakteriet och andra förändringar som sker för kvinnor i medelåldern. En torsdag i månaden med start 12 januari kl 18.00-20.00.

#konfakarlstad 23/24

Ett år med konfa! Nya insikter. Nya kompisar. Nya åsikter och upplevelser. Vi pratar om livet och utmaningarna, kärleken och engagemanget, Gud, dig själv och världen. Häng med på ett härligt konfaår!

Norrstrands kyrka och klocktorn i solsken.

Om Norrstrandskyrkan

Nära E18 på Norrstrand ligger kyrkan som är ett av Karlstads landmärken. Den har ett vackert kyrkorum och två församlingssalar i anslutning till kyrkorummet.

Kors av glas i Kronoparkskyrkan.

Norrstrands församling

Välkommen till den östra delen av Karlstads tätort. Fyra kyrkor och många engagerade människor.

Kontakt Norrstrands kyrka

Tel: 054-14 14 00, e-post:karlstads.pastorat@svenskakyrkan.se Besöksadress: Drottning Kristinas väg 7, 654 63 Karlstad Församlingens expedition hjälper dig med bokning, information och kontakt med medarbetare.