Norrstrandskyrkan

Här hittar du café, sopplunch, regnbågsmässor, körer, gudstjänster och engagerade människor. Här finns plats för dig också.

Sommarkvällar i norrstrandskyrkan

Norrstrands kyrka och klocktorn i solsken.
Musik i sommarkväll, torsdagskvällar, 19.00

”Godbitar från operans värld”

Ida Eckervall, sopran, Helena Strömberg, piano. Begränsat antal platser. Anmälan tidigast 9 juli 054-141400

23 juli
Malin från Åstorps handelsträdgård i Ulvsby kommer och pratar om blommor och växter.

Begränsat antal platser. Anmälan tidigast 16 juli, 054-141400. Vi ses utomhus utanför kyrkan, vid regn och dåligt väder ställs kvällen in. Håll utkik på hemsidan eller appen om vädersituationen är osäker.

30 juli
Spelmännen Per-Thomas Eriksson och Åsa Bergsten bjuder på folkmusik.

Begränsat antal platser. Anmälan tidigast 23 juli 054-141400.

6 augusti
”Gott och blandat från musikens värld”

Märta Grahn, sång och Ludvig Sjöstedt, gitarr. Begränsat antal platser. Anmälan tidigast 30 juli 054-141400.