Norrstrandskyrkan

Här hittar du café, sopplunch, regnbågsmässor, körer, gudstjänster och engagerade människor. Här finns plats för dig också.

Nu kan du gå en promenadgudstjänst vid det vackra Metakapellet.
 Tanken är att man ska kunna gå den när man vill,
i sin egen takt, vilken tid och dag som helst.
Välkommen!

Promenadgudstjänst Metakapellet

Nu kan du gå en promenadgudstjänst vid det vackra Metakapellet. Tanken är att man ska kunna gå den när man vill, i sin egen takt, vilken tid och dag som helst. Välkommen!

Höstens program och planering angående olika verksamhet och mötesplatser i Norrstrandskyrkan är avhängigt nationella riktlinjer och regler i en fortsatt Coronatid. Verksamheten kan komma att ändras, ställas om eller ställas in. Kontakta oss eller följ informationen här på hemsidan och facebooksidan.

Var beredd på förändringar

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

Var beredd på förändringar

Du är varmt välkommen till kyrkan! Men var noga med handhygienen och se till att du stannar hemma och tar hand om dig om du är sjuk. Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Coronaviruset och Svenska kyrkan